Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دست دوم‌ها گاهی از مارک‌های جدید بهتر عمل می‌کنند و ما می‌توانیم بیشتر پس‌انداز کنیم.

وقتی قدیمی‌ها بهتر از جدید‌ها هستند

برخی کالا‌های قدیمی بهتر از برند‌های جدید هستند؛ بنابراین خیال نکنید هر مارک و محصول جدیدی از قبلی‌ها کاربرد بهتری دارند. اگر کارتان با یک کالای دست دوم راه میفتد از آن غافل نشوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا هزینه‌ی کمتری نسبت به خرید یک کالای نو با همان کارایی دارد.

در ادامه به بررسی مواردی که بهتر است دست دوم تهیه کنید، می‌پردازیم و درباره‌ی چرایی آن‌ها توضیح می‌دهیم. با کلیک بر اینجا می‌توانید درباره «نکاتی که باید در خرید کالا‌های دست دوم به آن‌ها توجه کنید» را بخوانید.

۱. وسایل ورزشی

تردمیل، ال‌اپلتیکال، توپ و ... را سعی کنید دست دوم تهیه کنید؛ زیرا این دسته کالا‌ها اغلب هیچ مشکلی در طولانی مدت ندارند و در مقایسه با قیمت اولیه بسیار مناسب‌تر هستند.

بیشتر بخوانید: ۶ نکته مهم که در هنگام خرید کالا‌های دست دوم باید بدانیم

۲. زیور آلات

زیور آلات دسته اول و نو مانند طلا و نقره، عجرت ساخت هم علاوه بر ارزش واقعی آن‌ها بر قیمت اضافه می‌شود، ولی نقره و طلا‌های دست دوم بدون عجرت هستند و شما تنها هزینه‌ی مقدار گرم زیور آلات را پرداخت خواهید کرد.

۳. ابزار آلات

آچار، پیچ‌گوشتی، چکش و غیر از جمله وسایلی هستند که خرید دست دوم آن‌ها به صرفه‌تر از نو است. فقط ممکن است کمی روغنی و سیاه باشند که به راحتی می‌توانید تمیزشان کنید. در اینجا می‌توانید با تفاوت‌های استیریل و ضد عفنونی نیز آشنا شوید.

۴. گجت‌ها

گجت به هر اختراع جدید الکترونیکی گفته می‌شود که انواع موبایل، هدفون، واچ و ... را شامل می‌شود. در خرید دست دوم این وسایل باید از صحت سلامت آن‌ها مطمئن شوید. با کلیک بر اینجا می‌توانید اطلاعاتی درباره‌ی گجت‌های جدید بدست آورید.

۵. قهوه‌ساز (اسپرسو ساز)

قهوه‌ساز‌ها انواع مختلفی دارند و کار با آن‌ها زیاد سخت نیست برای امتحان تنها کافی است یک‌بار قهوه را در آن‌ها درست کنید تا مطمئن شوید درست کار می‌کنند. قطعا از تفاوت قیمت نو و دست دوم این وسیله خوشحال می‌شوید و قهوه بیشتر می‌چسبد.

۶. ماشین و موتور

همه‌ی ما می‌دانیم که ماشین خشک یا نو هم خرج‌هایی دارد. چه بهتر اگر شما یک دست دوم آن‌ها را بتوانید با خرج‌هایی کمتر از قیمت اولیه نو و کاملا سالم یا با خرج تعمیرات جزئی بخرید.

۷. دوچرخه

اگر شما هم به تازگی به دوچرخه‌سواری علاقه‌مند شده باشید این نکته را متوجه شدید که قیمت دوچرخه نسبت با آن چیزی که در ذهن‌مان داریم خیلی اختلاف دارد. گاهی اوقات هم قیمت یک موتور صفر است. بهتر است در این مورد هم به بازار دست دوم‌ها سری بزنید و با مقایسه، یک دوچرخه‌ی خوب با قیمت مناسب بخرید.

۸. لوازم‌های خانه

لوازم‌های خانه از جمله میز نهارخوری، میز تلویزیون و مبل در قیمت‌های اولیه شاید بالا باشند، ولی مطمئن باشید در قیمت‌های ثانویه که شامل دست دوم‌ها می‌شوند مناسب‌تر هستند.

۹. آلات موسیقی

آلات موسیقی مخاطبان خاص خود را دارند و مانند هر وسیله‌ی دیگری دست دوم آن ارزان‌تر است. قبل خرید در چند سایت معتبر برای شناسایی سطح کیفی و قیمت حدودی تحقیق کنید.

۱۰. کتاب

کتاب‌ها از کالا‌هایی هستند که اگر حل تمرینی در آن‌ها وجود نداشته باشد سالیان سال مورد استفاده‌ی دوباره با هزینه‌ی کمتر هستند.

۱۱. گوشی‌ها هوشمند

گوشی‌های هوشمند را باید بشناسید (کارشناسی) و دست دوم بخرید. لطفا قبل از خرید این مورد به خوبی تحقیق و مطالعه کرده سپس با یک کارشناس درباره‌‎ی سلامت کالا و قیمت مناسب مشورت کنید.

۱۲. لباس‌شویی و یخچال

گاهی قیمت یک لباس‌شویی دست دوم چنان با قیمت اولیه تفاوت دارد که حتی اگر قصد خرید هم نداشته باشید در آینده بهتر می‌توانید تصمیم بگیرید. کالا‌هایی دیگر مانند یخچال، ماشین ظرف‌شویی، ماکروویو و تستر هم به همین صورت هستند.

۱۳. ماشین چمن‌زنی

ماشین چمن‌زنی در دسته‌ی کالا‌هایی قرار دارد که زیاد مورد استفاده همگان نیستند، ولی به علت فناوری به کار گرفته شده، قیمت نسبتا بالایی دارند. قیمت ثانویه قطع به یقین مناسب‌تر است.

۱۴. اسباب بازی

اسباب‌بازی‌های دست دوم مناسب کودکان بالای ۴ سال است. زیرا کودکان زیر این سن اغلب وسایل را در دهان خود می‌کنند.

۱۵. اکسسوری‌های مراسم

لوازمی مانند خوشه‌های گل، ظروف سفره‌ی عقد و ... را برای کم کردن هزینه‌ها در اول زندگی، ارزش دیدن بازار دست دوم آن‌ها را دارد.

۱۶. چمدان

چمدان و هر وسیله‌ای که مادام‌العمر استفاده می‌شود و نیازی به گارنتی‌های مدت محدود ندارد گزینه‌ی مناسبی برای خرید دست دومی هستند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کالای دست دوم گوشی هوشمند دست دوم دست دوم آن کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۴۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،بازار موبایل هفته دوم اردیبهشت ماه سال جاری را نیز با اخباری از تولید گوشی‌های تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات پشت سر گذاشت. البته در این هفته فعالان از احتمال تشدید رکود در بازار موبایل و لپ‌تاپ تحت تاثیر بخشنامه جدید وزارت صمت درباره سهمیه ارزی ابراز نگرانی کردند که به نظر می‌رسد این بخشنامه قرار است بازنگری شود. با این‌حال فعالان بازار کالاهای‌ آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ همچنان از رکود در این بازار می‌گویند؛ تا جایی که به اعتقاد مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیرات و خرید موبایل، بازار تعمیرات با تاکید بر تولید داخل در نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، رونق گرفته است.
کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
از رکود در بازار لپ‌تاپ تا رونق تعمیر موبایل
پس از اینکه وزیر ارتباطات پیگیری پرونده تولید گوشی‌های تقلبی در کشور را از وظایف وزارت صمت دانست، هفته جاری سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارتخانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شد. به همین منظور، عباس علی‌آبادی، وزیر صمت در نشست خبری درباره تولید این گوشی‌ها اظهار کرد: «در صورت محرز شدن تقلبی بودن نوکیا، کالای تقلبی در کشور نهاد مسوول خود را دارد و البته ما هم مسوول هستیم؛ قطعا اگر ثابت شود، لااقل به آن خدمت نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مربوطه و تعزیرات معرفی می‌کنیم.» او همچنین به ممنوعیت فروش کالای تقلبی در کشور اشاره کرد و می‌گوید اگر تولید گوشی‌های تقلبی تایید شود، مانع از واردات، تخصیص ارز و ریال به تولیدکننده می‌شویم. حتی آنها را به دستگاه‌های مرتبط معرفی خواهیم کرد. در شرایطی که تولید گوشی‌های تقلبی هنوز تعیین تکلیف نشده است و حمایت‌های مادی و معنوی از تولید داخل همچنان ادامه دارد، بخشنامه جدید وزارت صمت برای سهمیه ارزی و نحوه تخصیص آن منتشر شده و نگرانی واردکنندگان از سخت‌گیری‌های ارزی دولت را تشدید کرده است؛ تا جایی که محمدرضا فرجی، نایب‌رئیس اتاق اصناف تهران در گفت‌وگو با رسانه‌ها هشدار داده در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ‌تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد، بازار لپ‌تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود. به گفته او بازار در حال حاضر نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

در این وضعیت، آمار گمرک از واردات انواع گوشی در سال جاری نیز اعلام شده که طبق آن در فروردین ماه تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار است. براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

تا اینجا بازار موبایل همچنان با اخبار حمایت از تولید داخل، تعیین تکلیف تولید گوشی تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات درگیر است، اما در هفته جاری خبری از الزامات جدید وزارت صمت برای روند تخصیص ارز به کالاهای آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ منتشر شد که با واکنش و نگرانی واردکنندگان مواجه شد. طبق گفته برخی از فعالان به نظر می‌رسد که این بخشنامه قرار است بازنگری شود. حتی از سوی فروشندگان پیش‌بینی می‌شود که قیمت لپ‌تاپ و سایر کالاهای مربوط به حوزه آی‌تی با نوسانات قیمت دلار، افزایش یابد.

نگرانی فعالان از آینده بازار موبایل
به همین منظور، «دنیای اقتصاد» با برخی از فعالان و فروشندگان بازار موبایل درباره وضعیت عرضه و تقاضا و پیش‌بینی آینده این بازار صحبت کرد و آنها از تداوم رکود و نبود عرضه در بازار موبایل و لپ‌تاپ گفتند. یک فروشنده در این زمینه با بیان اینکه تقاضا در بازار موبایل و لپ‌تاپ به‌شدت پایین است، توضیح می‌دهد: «همچنان تقاضا کم است و با اینکه ثبت سفارش و تخصیص ارز به کندی و به میزان کم انجام می‌شود، تاکنون در بازار کمبود کالا نداشته‌ایم.»

طبق گفته او، مصرف فعلی لپ‌تاپ در ماه‌های اخیر حدود هفت تا هشت هزار دستگاه است و تقریبا ۱۰ هزار دستگاه در بازار موجود است. این در حالی است که این میزان در مدت مشابه سال قبل حدود ۲۰ هزار دستگاه بوده است.

همچنین، به اعتقاد علیرضا اسدی، مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیر موبایل با فشار بر تولید داخل در شرایط نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، بازار تعمیرات رونق گرفته است. او در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به کاهش قابل ملاحظه قدرت خرید مردم از کاهش تخصیص ارز موبایل و سایر کالاهای آی‌تی انتقاد می‌کند و به «دنیای اقتصاد» می‌گوید: «در حال حاضر تقاضا به دلیل کاهش قدرت خرید مردم کمتر از قبل شده و عرضه کالاهای آی‌تی از جمله موبایل نیز با محدودیت تخصیص درگیر است.»

با این حساب، به نظر می‌رسد این روزها نگرانی واردکنندگان و فعالان بازار از تشدید محدودیت در تخصیص ارز و واردات به واقعیت پیوسته و آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر وضعیت تخصیص ارز و ثبت سفارش در شرایط فعلی باقی بماند، بازار موبایل و سایر کالاهای آی‌تی در سه تا چهار ماه آینده با کمبود کالا و افزایش قیمت مواجه خواهد شد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902071

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • قیمت جدید ساندرو کارکرده / با ۸۲۰ میلیون خودرو خارجی بخرید
  • معرفی چند عطر خاص برای آقایان و خانم ها
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟