Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، در دنیای امروز، زندگی ما آمیخته با مصرف گرایی است و روز به روز میل ما برای خرید و تعویض وسایل بیشتر می‌شود.

استفاده از کالاهایی که هنوز قابل مصرف هستند گزینه مناسبی برای مقابله با خرید افراطی وسایل است.

در کشوری مانند سوییس که اولین کشور ثروتمند جهان است، جوانان زندگی مستقل و مشترک خود را با خرید وسایل دست دوم شروع می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال بیایید به این روی ماجرا هم نگاهی بیندازیم، چگونه متوجه شویم که وسایلی را که می‌خریم سالم هستند؟ چگونه مطمئن شویم که این خرید به نفع ماست و بعد از مدتی به مشکل بر نمی‌خوریم؟ آیا می‌شود به ضمانت فروشنده اعتماد کرد؟ در ادامه «ایرنا زندگی» توضیح خواهد داد.

۱. چه زمانی کالای دست دوم می‌خریم؟

زمانی که ما به وسیله‌ای احتیاج داریم و به هر دلیلی نمی‌خواهیم هزینه‌ زیادی بکنیم، کالاهای دست دوم یکی از گزینه‌های مناسب است؛ اما نه آن دسته از کالاهایی که ایراد دارند و بعد از هزینه خرید و هزینه‌ تعمیر از قیمت کالای دست اول گران‌تر برایمان آب بخورد. پس در خرید کالاهای دست دوم نیز باید دقت زیادی را به خرج دهید.

۲. لپ تاپ و گوشی؛ حساس ولی به قیمت

وسایل الکترونیکی بسیار حساس هستند و به همین خاطر باید در خرید نوع دست دوم آنها دقت فراوانی را به خرج دهید. آسان‌ترین گزینه این است که قبل از خرید این وسایل را به یک کارشناس بی طرف نشان دهید تا وسیله را تست و از صحت سلامت آن مطمئن شود. می‌توانید چند ساعت با آن کار کنید تا اگر ایرادی داشت از آن مطلع شوید. برخی از شرکت‌های خصوصی پا به عرصه دست دوم فروشی‌ گذاشتند و بعد از تست کالاها، آن را تا ۲ هفته زمانت می‌کنند. از این شرکت‌ها نیز می‌توانید خرید کنید.

۳. یخچال و تلویزیون، لباسشویی؛ دقت کنید تا خرید خوبی را داشته باشید

خوشبختانه این دسته از کالاهای دست دوم پیچیدگی زیادی ندارند تنها کافی است آن‌ها را به برق بزنید و مطمئن شوید که کار می‌کند اگر ظاهر مرتب و بدون ضربه (خط و خش) هم داشته باشند که چه بهتر. اگر می‌خواهید خرید مطمئن‌تری داشته باشید بهتر است کارشناس بی‌طرفی، کالا را قبل از خرید کارشناسی کند.

۴. مبل و کمد؛ به نکات دیگر جز رنگ توجه کنید

در هنگام خرید مبل و کمد دست دوم، اصلی‌ترین عامل‌های تعیین‌کننده ممکن‌ است رنگ و طرح این کالاها باشد. بهتر است به جنس و سلامت تشکچه‌ها در مبل و سلامت چوب در کمد توجه بیشتری داشته باشید. نگاهی همه جانبه داشته باشید و مطمئن شوید که شکستگی و ندارند.

۵. خودرو؛ مطمئن باشید که کارشناس خبره ماشین را تایید می‌کند.

ماشین نیز از جمله مواردی است که بازار دست دوم آن داغ‌تر از بازار خرید خودروهای نو است. در این مورد حتما قبل از خرید با ماشین حدود ۱ ساعت دور بزنید. زیرا برخی از ایراد خودروها بعد از داغ شدن موتور، معلوم می‌شوند. بهتر است اگر از ماشین سر در نمی‌آورید کارشناس خوبی را در این زمینه سراغ داشته باشید تا بتواند کمک‌تان کند.

۶. به ضمانت‌نامه‌ های کتبی اعتماد کنید

فروشنده‌ها اغلب برای فروش کالاهای خود به این نکته اشاره می‌کنند که کالا را به شرط و ضمانت به شما می‌فروشند؛ اما به این گفته‌ها اعتمادی نکنید و اول مطمئن شوید که کالا سلامت لازم را دارا است. سپس اگر باز هم مطمئن نبودید می‌توانید از فروشنده ضمانت‌نامه کتبی بگیرید که در صورت بروز مشکل قابل پیگیری باشد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کالای دست دوم وسایل الکترونیکی کالاها کالاهای دست دوم داشته باشید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۴۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی (۲۸۵۰۰ تومانی) برای سال جاری شامل ۸ گروه کالایی اعلام شد.

بیشتر بخوانید: تأمین ارز واردات کالاهای اساسی ادامه دارد

محمد مخبرمعاون اول رییس جمهور مصوبه هییت وزیران درباره اختصاص ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومان به کالاهای اساسی در سال جدید را به وزارتخانه های مربوطه و دستگاه های اجرای ابلاغ کرد.

بر اساس این لیست انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان ،کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی در سال جاری کماکمان ارز ترجیحی به واردات آنها اختصاص داده می شود.

بنابراین گزارش در میان این کالاها تنها برنج است که بر اساس مصوبه هییت وزیران ارز ترجیحی برای واردات آن در سال جاری اختصاص نیافته است.

بر اساس پیگیری ها از انجمن‌های مرتبط با واردات برنج، این موضوع در حال پیگیری است و این امکان دارد که برنج هم به این لیست برگردد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229150 برچسب‌ها کالاهای اساسی

دیگر خبرها

  • چالوس یک طرفه شد
  • امیرعبداللهیان: ایرانیانی که نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد، از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • ۲۱ میلیون تردد در جاده های استان تهران ثبت شد
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • یک استقلالی و نمایش مطمئن در چپ تراکتور
  • مردم در مقابل سرمایه گذاری در بخش تولید باید مطمئن باشند سود تضمینی دریافت می کنند
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد جدید می‌خرد